Kolarikorjaus

Korjauskustannusten laskennassa käytämme koko pohjoismaiden kattavaa vakuutusyhtiöiden vauriolaskentaohjelmaa.

Korjauksissa käytämme autovalmistajien alkuperäisosia, näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen.

Tarvittaessa oikomistyöt onnistuvat nykyaikaisilla laitteilla. Vetotyöt hoituvat kätevästi Spanesi korinoikaisupenkillä.

 

Ohjeet kuinka toimit kolaritilanteen jälkeen:

1. Olit sitten syytön tai syyllinen osapuoli tai olet aiheuttanut itse vaurion ajoneuvollesi, huolehdi, että vahinkoilmoitus on tehty vakuutusyhtiöön. Vahinkoilmoituksen tekeminen on helppoa, voit tehdä sen oman vakuutusyhtiösi internet sivuilla tai soittamalla yhtiöön.

2. Voit tulla näyttämään autoasi korjaamolle koska vain aukioloaikojemme puitteissa. Olemme avoinna arkisin 8-17. Mikäli et pääse tuon ajan sisällä käymään, ota rohkeasti yhteyttä. Sovittelemme aikataulut niin, että tarkastus voidaan tehdä.

3. Kun tulet näyttämään autoasi, ota mukaasi tiedot vahingosta eli vahinkopäivä ja vakuutusyhtiöltä saamasi vahinkotunnus. Tässä tarkistuksessa selvitämme, onko tarpeen tilata varaosia. Huomioi, että varaosien toimitus voi kestää muutamasta päivästä jopa pariin viikkoon. Jos autosi on ajokuntoinen, otamme sen korjaamolle vasta saatuamme varaosat. Korjausaika vaihtelee vaurioiden laajuudesta riippuen 2-5 päivää. Jos tarvitset sijaisauton tälle ajalle, sovi siitä vakuutusyhtiön kanssa.